Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 10 Kasım Atatürk'ü anma günü kapsamında okulumuz öğrencileri "ATATÜRK" filmini seyretti. Sinema etkinliğimizde öğrencilerimizle film izledikten sonra birlikte yemek yiyip okulumuza döndük. Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında okulumuzda yerli malı yiyeceklerin ikramı ve yöresel ürünler sergisi düzenlenmiştir. Düzenlediğimiz bu etkinliğe teşriflerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ'e, Şube Müdürleri Latif AKGÜN ve Cemal ŞENGÜL'e, ilçemizin çeşitli okullarında görev yapan okul müdürlerine, Killik Jand. Karakol Komutanı Emrah ŞENGİL'e, Mahalle Muhtarımız Hüseyin SÜNGÜ'ye, Okul Aile Birliği Başkanlarımıza ve Mahalle Sakinlerine teşekkür ederiz.

Ock

08 - 14 OCAK Enerji Verimliliği Haftasında Öğrencilerimize Bakanlığımız Tarafından Gönderilen Bilgilendirme Videoları İzletildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetin ilanının 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törenin açılış konuşmasını okulumuz Müdür Yardımcısı Merve ÜNLÜ AÇIKGÖZ tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin gösteri yaptığı kutlamalar velilerimizin katılımıyla coşkulu bir biçimde tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Serinyayla Anasınıfımızın Hayvanları Koruma Draması

Eyl

Kurum müdürü Ali Rıza TÜRKOL eşliğinde okulumuza gelen RAM ekibi öğretmenlerimize rehberlik hizmetleri özel eğitim sınıfları düzeyinde bilgilerde bulundu. İşbirliği içerisinde eğitim öğretim yılı geçirme temennisiyle okulumuzdan ayrıldılar.

Eyl

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Kutlaması Yapıldı.

Okullarda Eylül ayının ikinci haftasında kutlanan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nü Killik Şehit Hüdaverdi Özkan Ortaokulu olarak çeşitli etkinliklerle kutladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının açılış haftasında İlköğretim Haftasını kutladık. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlik kapsamında çeşitli yazı ve şiirler okunarak kutlama gerçekleştirildi.

Eyl

MEB, 2023 Ağustos ayı, 2789 sayılı ek sayılı Tebliğler Dergisi’nde yayımlanan Talim ve Terbiye Kurulu kararıyla “İlköğretim Haftalık Ders Çizelgesi”nde değişiklik yaptı. Zorunlu derslerde bir değişiklik olmayıp ilgili, karar seçmeli dersleri ilgilendiriyor.

Nis

İlçemizde yürütülen Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında yapılan bilgi yarışmasında okulumuz ilçe 4.sü olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencilerimiz Fikriye TUTAL, Fatma BAYINDIR, Gülten ARIKAN, Berna GÜRARSLAN ve Firdevs Eylül ERTÜRK'ü tebrik ederiz. Öğrencilerimize rehberlik eden Öğretmenlerimiz Meral ERGÜN ve Seda FIRAT GÜN'e teşekkür ederiz.

Nis

Bakanlığımız koordinesinde başlatılan deprem bölgesi kardeş okul uygulaması kapsamında Diyarbakır ili Çermik ilçesinde bulunan Şehit Ömer Yaman Ortaokulu ile okulumuz kardeş okul olarak eşleştirilmiştir.

ÇEDES Projesi kapsamında değerlendirdiğimiz bu anlamlı ve güzel uygulama için okulumuz Okul Aile Birliği yardım kampanyası başlatmışıtır.

Bu kapsamda okulumuz öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve mahalle halkı iş birliğiyle toplanan yardımlar kardeş okulumuz olan Şehit Ömer Yaman Ortaokulu'na kampanya sonunda iletilecektir.

Emekleri ve yardımları için tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Sağlıklı Yaşam İçin Sıcak Çorba İçiyoruz Projesi kapsamında öğrencilerimize sağlıklı yaşam ve kış mevsiminde yoğunlaşan gribal enfeksiyonları hastalıklardan korunmak için çorba içmenin önemini kavratmak Bağışıklık sistemini güçlü tutmak için dengeli ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandırmak amacı ile Okul Aile Birliğimiz ve köylülerimizin katkılarıyla projemizi gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9Şubat2012Tarihve28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde 27/10/2022 Perşembe günü saat 15.00'te, Mahallemiz Düğün Salonunda yapılacaktır.

Gündem maddeleri görüşülmesinden sonra öğretmen-veli görüşmeleri gerçekleşecektir.

Teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.