MANİSA / ALAŞEHİR - Killik Şehit Hüdaverdi Özkan Ortaokulu

İZMİR GEZİSİ - 25 MAYIS 2022 ÇARŞAMBA

25 MAYIS ÇARŞAMBA İZMİR GEZİSİ DETAYLI PLANI

Sabah 7:00'de Killik'ten kalkacak olan otobüsler ile Sasalı Doğal Yaşam Parkına gideceğiz. Burada öğrencilerimizin yanlarında getireceği yiyeceklerle hep beraber Sasalı Piknik Alanında kahvaltı edeceğiz. Ardından öğrencilerimiz yaklaşık 2 saat boyunca Hayvanat Bahçesinde gezip daha önce görme imkanı bulmadığı hayvanları görecekler. Sasalıdan yaklaşık saat 12:30' da hareket edip önce Bostanlı ardından İnciraltı Sahiline ulaşacağız. İnciraltında öğrencilerimiz deniz kıyısında Balık Ekmek yiyip biraz soluklandıktan sonra sahil kenarında yaklaşık 2 saat hem yürüyüş yapacak hem de fotoğraf çekebilecekler. Saat 16:00 gibi İnciraltından hareket edecek olan araçlar ile yaklaşık 17:00 gibi Kemalpaşa At Çiftliğine ulaşmayı planlıyoruz. Burada öğrencilerimiz rehber eşliğinde 2 tur at bindikten sonra Kazak Kültürene ait detaylı sunumu dinleyip dinlenecekler. Sunumun hemen ardından öğrencilerimiz için özel olarak hazırlanacak olan akşam yemeği servisi olacaktır. Son olarak Kemalpaşadan 19:30 da hareket edip akşam 21:30 - 22:00 saatleri arasında mahallemize dönmeyi planlıyoruz.

31-05-2022

Yayın: 31.05.2022 - Güncelleme: 31.05.2022 15:23 - Görüntülenme: 276