DENİZLİ GEZİSİ - 16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE

16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE DENİZLİ GEZİSİ DETAYLI PLANI

Sabah 7:30'da Killik'ten kalkacak olan otobüsler ile Karahayıt Termal Sağlık Şehir Ormanına gideceğiz. Burada öğrencilerimiz  mesire alanında onlar için hazırlanan yiyeceklerle kahvaltı edecekler. Kahvaltının ardından öğrencilerimiz Karahayıt Kaplıcalarını gezecekler. Kaplıca ziyaretinden sonra Rehberimiz eşliğinde Hierapolis Antik Kentini ve Arkeoloji Müzesini gezeceğiz. Buradan biraz serinlemek için yaklaşık 400 bin yıl kadar önce oluşan Pamukkale Travertenlerine geçip mini havuzlarında serinleme molası vereceğiz. Saat 13:30 gibi Pamukkaleden hareket edecek olan araçlar ile Denizli Belediyesi Teleferik alanına ulaşacağız. Teleferik ile Bağbaşı Yaylasına çıkınca öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan Hamburger Menüyü yiyecekler. Yemeğin ardından eğlence zamanı başlıyor. Öğrencilerimiz burada Mini Golf, Ok Atma, Voleybol ve çocuk oyun alanında oynayıp keyifli zaman geçirebilecekler. Son olarak Teleferikten 18:30 da hareket edip akşam 20:30 - 21:00 saatleri arasında mahallemize dönmeyi planlıyoruz.

31-05-2022

Yayın: 31.05.2022 - Güncelleme: 31.05.2022 15:26 - Görüntülenme: 314