19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI UZAKTAN KUTLADIK

Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamamızı okulumuz bahçesinde çoşkuyla kutlayamadık. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Halil Hakan YILANCIOĞLU önderliğinde organize olan öğrencilerimiz evlerinde hazırladıkları video klipleri bizlere ulaştırdı ve gerçekleştiremediğimiz kutlama törenini en azından uzaktan da olsa kutlama fırsatı bulduk. Emeği geçen Yağmur Özge Tezcan, Ceren Afşar, Fatma Bayındır,  Firdevs Eylül Ertürk, Suat Koç va Ayşe İnceman adlı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Bu vesileyle  milletimizin geleceği olan gençlerimize  sonsuz başarılar diler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.  Nice 102. yıllara!

Yayın: 19.05.2021 - Güncelleme: 19.05.2021 17:37 - Görüntülenme: 299